Reportage..

Minns ni att jag var i Köping här om dagen på ett ärende?! Ärendet var att jag och Mia skulle träffa lokaltidningen Bergslagsbladet/Arboga tidning på Smedjan.
 
Det skulle göras reportage inför helgens Halloweenfest på Smedjan och idag kom artikeln med i tidningen. Lite småfel i artikeln och allt kom inte med. Men det mesta kom med i alla fall.
 
Kanske någon av mina läsare (som bor i närheten) som ska komma på Halloweenfesten imorgon?!
 

Det reas ut

Bissens Sport (eller Intersport välj själv) på stan i Köping ska ju stängas, så nu ska det säljas ut allt i lagret och butiken. Och det med utförsäljning med rea. I skrivande stund så har dom halva priset på allt i butiken. I Köping finns det även en intersportbutik ute vid Big Inn också.
 
Idag när jag var på ett ärende i Köping i samband med Smedjan inför helgens spelning på Smedjan så var jag in på Bissens Sport. Det var mycket utplockat nu när det är utförsäljning och dessutom halva priset. Men jag köpte ett par skor där. Reedbook classic.
 
Dom kostade från början 700 kr, sen hade dom extra pris på dom och sen halva priset på extra priset så jag betalade till slut 150 kr för dom. Det var ju billigt faktiskt, med tanke på märket och vad dom hade kostat från början.
 
 

Halloween

Nu på lördag (1 november) så ordnas det en Halloweenfest för ungdomar på Smedjan i Köping. Många runt om i Köping ordnar maskerad eller fest runt denna helg och vi på Smedjan vill ordna detsamma fast en alkohol och drogfri alternativ.
 
Under kvällen så bjuder vi på lite olika saker. Från vi öppnar till 20.30 så kommer det att vara ansiktsmålning av våra sminkare och efter det så kommer det även att vara 2 olika liveband och dansgolv med 2 dj.
 
Ni får gärna komma utklädd. Det är fritt inträdde för våra medlemmar samt dom som kommer utklädda. Annars så kostar det 40 kr. Det kommer att säljas fika också.
 
Visa fler inlägg