Trivs i min etta

Här får ni en liten glimt om hur jag bor. Eller rättare sagt en liten bråkdel av det. Jag trivs verkligen i min lägenhet även om jag inte har lagt det sista piffet än. Men jag har inte bråttom med det. Det får lite pö om pö.
 
Sen så störs jag inte så mycket av grannar. Inte än så länge i alla fall. Jag hoppas att det fortsätter så. Håll tummarna på det.
 
Är rätt nöjd med denna del av lägenheten i alla fall. :)

Lite firande

Idag blev det lite påskfirande med min familj hemma hos mina föräldrar. Min syster med familj kom dit också. Vi åt god mat och fika. Det blev inge påskmat utan det blev korvsoppa. Alva fick pannkakor. Man behöver ju inte alltid äta påskmat bara för att det är påsk. Det går ju bra att äta annat också.
 
Alva fick påskägg. Istället för påskägg så fick jag en blomma av syster med familj. Våra föräldrar fick också det. Vi var ute en sväng i det fina vädret också.
 

Glad Påsk!

Då var det påskafton idag då. Jag har inget planerat idag än så länge. Men vi får se under dagen vad som händer. Det kan ju ändras, man vet ju aldrig. Hehe..
 
Men imorgon så ska jag fira påsk med min familj. Det var ett tag sen jag träffade min syster med familj. Så det ska bli kul att få träffa dom.
 
Så jag passar på att önska er alla en Glad Påsk! ♥
 
Visa fler inlägg