En bra start

Imorse så fick man se en vacker soluppgång när jag drog isär gardinerna. Jag har inga persienner i mitt vardagsrum/allrum. Jag har solen på den sidan på morgonen. Det var underbart att se soluppgången - en bra början på den här dagen.
 

Shhhhh! Quiet Please..

Efter jobbet idag så var jag in på Netto för att få idéer till mat som jag skulle äta ikväll. Det är så svårt att komma på något. Sen så tycker jag att det inte är så roligt att laga mat bara till mig själv. Roligare att laga till fler i så fall.
 
Men i alla fall nu till saken... På Netto så fanns det en snygg prydnadskudde som jag köpte. Ibland kan man göra fynd på Netto.. Till och med på Lidl också.
 

Knep & Knåp

Det kanske inte är så många som vet detta.. Men jag tycker att det roligt att lösa korsord även om jag inte är så bra på det. Ibland så kan jag köpa hem en korsordstidning och då är det Knep & Knåp som gäller. Men även ibland någon Suduko-tidning också kan hända.
 
Samtidigt som det är hjärngympa så är det rogivande att lösa korsord eller suduko. Ett sätt för mig att koppla av lite efter en arbetsdag eller något sådant.
 
Visa fler inlägg