Veckohandlat

Idag så har man gjort lite ärenden på stan. Jag hämtade mitt nya id-kort. Man får passa på med sådant när man är ledig. Hehe. Eller hur?
 
När Patrik kom efter han hade duschat efter jobbet så åkte vi till Köping och veckohandla lite på Willys. Skönt att ha det gjort. När vi kom hem och hade tagit rätt på det vi hade handlat så började vi med maten. Det blev lövbiff, sallad och pepparsås. Det blev några matlådor också. Då vi hade köpt storpack av lövbiffen.
 
Ha en bra kväll alla! ♥

Mors dag!

Jobbhelgen är över för den här gången. Skönt. För det var lite varmt att jobba i helgen. Men men.. jag överlevde i alla fall. Nu väntar två dagars ledighet som vanligt när jag har jobbat helg.
 
Patrik kom och hämtade mig på jobbet. Åkte hem för att duscha och sen åkte vi vidare till svärföräldrarna i Valskog. Vi firade lite mors dag där. Vi blev bjudna på grillat och god efterrätt. Grillad ananas och lite glass till det. Sen lite kaffe också.
 
Ha en bra söndagskväll alla! ♥

God morgon!

Det är lördag idag och jag ska jobba. Det ser ut att bli en fin dag idag men varmt. Kanske inte så roligt att jobba i värmen. Men men.. Jobba ska man väl göra ändå.
 
Titta vilken fin bil det stod på en av parkeringarna vid mig igår. Jag gillar färgen också. Den var fin.
 
Jag och Patrik unnade oss varsin pizza efter jobbet igår. Jag tycker att det är okej att unna sig ibland sådant här trots att man har ändrat kosten. Hur roligt är det att bara tänka på bra kost hela tiden?
 
Ha en trevlig helg på er! ♥
Visa fler inlägg