Kickat igång..

Då har man kickat igång denna arbetsvecka. Mycket har man hunnit med denna arbetsdag. På ett sätt så är det rätt skönt att man har lite att göra på jobbet än att man inte har något att göra.
 
Efter jobbet idag så handlade man lite på Ica och sen hem och lagade mat. Ingen Patrik här efter jobbet idag. Så jag fick äta själv idag. Nu blir det lugnt resten av kvällen och titta på tv. Det blir i alla fall titta på I en annan del av Köping. Ett härlig gäng från min gamla hemstad.
 
Ha en trevlig måndagskväll alla! ♥

Söndag!

Den här helgen håller på att glida mot sitt slut och det är snart dags för en ny arbetsvecka igen. Och den här helgen har varit ganska lugn samtidigt som man har gjort lite saker. Tulpaner köpte jag under helgen när man har varit till affären och handlat.
 
Idag var jag och Patrik iväg till Dinners och åt lunch där. Sen en sväng in på Dollarstore idag igen när man ändå var i närheten. Men jag köpte inget där idag då vi var där igår. Sen var vi till Valskog och hälsade på svärföräldrarna.
 
Nu blir det lugnt resten av kvällen och kolla på tv innan man ska lägga sig och sova. Ha en trevlig kväll alla. ♥

Min lördag

Jag tog en promenad hem till Patrik tidigare idag i det fina vädret. Då jag hade lovat att hjälpa Patrik att städa lite i hans lägenhet. Så nu är det gjort i alla fall.
 
Efter att vi hade städat så åkte vi ut till Dollarstore. Där fyndade jag: en vas, två skärbrädor, diskborstar och löpare.
 
Efter Dollarstore så åkte vi och handlade lite innan vi åkte hem till mig. Det blev lövbiff, sallad, broccoli, vitlökssmör och taztziki.
 
Sen blev det mellomys med mig själv. Då Patrik inte gillar mellot. Så då har jag fått tittat på det själv.
Visa fler inlägg