Mysig stund

Idag har jag varit till Miroi på förmiddagen. Det var en föreläsning. Eller snarare Martin från Ica Maxi här i Köping som berättade om Ica Maxi och vad som händer bakom kulisserna som man inte ser och tänker på när man är där och handlar. Och så berättade Martin om hur dom rekyterar folk när dom söker folk.
 
Efter det så var jag och Therese (hon går också på Miroi) på stan. Vi lunchade på Ezprezzo och drack kaffe efteråt. Vi kikade inne på Kappahl och Lindex också. Så det har varit mysigt och trevligt att umgås med Therese lite privat också, det sker ju inte så ofta.
 
Har ni snö hos er då? Det har vi, det är inte mycket än så länge.. men det ligger en tunt lager på marken i alla fall. Nu känns det verkligen att det är första advent på söndag nu när det är snö ute. Vi får se hur länge det håller i sig.
 
 

Ännu en gång

 
I måndags så var jag på bio och såg Breaking Dawn del 2 igen. Det var andra gången jag var på den. Jag hade funderat på att se den igen på bio. Så i måndags så slog jag till.
 
Vad tyckte jag om filmen denna gången då?! Den var lika bra den här gången också faktiskt.
 
Mitt betyg: fortfarande 5 av 5 möjliga.

Snart advent

Har ni börjat julpyntat hemma?! Det är ju första advent i helgen.
 
Här har vi redan pyntat hemma. Bara granen som fattas. =) Så mysigt så. Och man har sett lite här och var att folk redan börjat pyntat hemma hos sig med stjärnor, stakar, osv. Mer blir det under veckan.
 
Även på facebook har jag sett att en hel del har lagt in bilder där. =)
 
Förresten så är min smyckeutställning på Nygården över. Jag var till Nygården idag och hämtade mina grejer där. Hur det har gått kan ni läsa på min smyckeblogg: http://lindassmyckeskrin.blogg.se
 
Visa fler inlägg