Gott Nytt År!

Kanske är det lite tidigt att önska Gott nytt år. Men man sitter ju inte direkt vid 12-slaget och önskar Gott nytt år här i bloggen, inte jag i alla fall.

Som jag skrev igår så ska jag hem till min kompis Sofia ikväll och äta middag, osv.. Sofias syster Vickan och en av Vickans kompisar ska också vara med. Roligt när det blir några fler än två.

Så jag passar på att önska er Gott nytt år och ha en trevlig kväll vad ni än gör ikväll.

Bild från nyår 2009/2010.

Änglagård 3

Igår kväll träffade jag ju Minna. Vi träffades på stan för att äta och sen gå på bio. Vi åt pizza eller jag gjorde det och Minna tog nåt annat.

Sen var det dags för bio, vi såg Änglagård - tredje gången gillt. Den var bra, men jag tycker att dom TVÅ första filmerna är bättre. Jag tycker inte att den är i samma klass som dom första filmerna eller vad man ska säga.

Så brukar det oftast vara när det blir fler filmer i samma serie att den första är bättre. Men sen kan det ju också vara så att nån av dom andra filmerna är bättre eller att alla är lika bra.

Mitt betyg: En svag 3 av 5. Det stod mellan 2 och 3, så det blev en svag 3 istället.

Änglagård - tredje gången gillt.

Trevligheter!

Sådär.. nu vet man vad jag ska göra imorgon när det är nyårsafton. På kvällen ska jag hem till min kompis Sofia. Äta mat och dricka lite gott. Det ska bli trevligt.

Idag har jag och mamma varit en sväng på stan. Det blev lite fynd på Kappahl men inte på rean. Den ena är en blå och blommig topp och den andra en svart tunika. Någon av dom ska jag ha på mig imorgon kväll. Sen var vi till Systemet och jag köpte något att dricka imorgon kväll.

Ikväll ska jag träffa min barndomskompis Minna. Vi ska äta nånstans på stan och sen ska vi gå på bio. Vi ska se Änglagård 3. Jag har hört att den är bra, det får vi se sen vad jag tycker om den.

Ha en trevlig torsdagskväll allihopa!
Visa fler inlägg