The Barntwisters

Började denna helg med att åka till Torshälla igår kväll med Patrik och svärföräldrarna. Vi var till Patriks kusin och hade picknick där och så lite musik också på det. Patriks kusinbarn är ju med i ett rockabilly-band (hon sjunger) och dom uppträdde. Bandet heter The Barntwisters.
 
Det var riktigt bra musik.. Och sen vilken röst hon har alltstå. Riktigt bra tycker jag. Nu väntar man på att dom ger ut en skiva snart. Dom har i alla fall varit i en studio och spelat in några låtar.

Anundshög

Helgen går mot sitt slut och imorgon är det dags för jobb igen efter långledigheten. Jag och Patrik var iväg till Anundshög och gick lite där. Sen blev det mat på Jensens Böfhus på stan när vi ändå var i Västerås som avslutades en sväng på Erikslund.
 
Så det blev en lyckad dag trots att vädret inte kunde bestämma sig om det ska vara soligt eller mulet. Nu blir det en lugn kväll och ladda inför en ny arbetsvecka.

Midsommar!

Eftersom midsommar inte blev som planerat så var vi hos svärföräldrarna. Patriks bror med sambo var också där. Det blev kallskuret, grillat och sen även glass och jordgubbar. Sen spelat lite spel och dans också. Jag dansade med svärfar till och med. Så det blev en lyckad midsommar ändå.
 
Jag och Patrik sov över där en natt. Det blev en lugn midsommardag. Med mat, fika och fotboll. Som avslutades med en promenad för oss alla med Takida på Hjälmaredocka innan jag och Patrik åkte hem.
 
Får se vad denna söndag har att erbjuda. Patrik ska i alla fall komma hit.
Visa fler inlägg