I väntan på våren..

Igår så var jag och Patrik till affären och handlade lite till maten vi skulle göra - korvsoppa. Vi hade inte alla ingredinser hemma. Så då passade jag på att köpa hem lite tulpaner i väntan på våren, då vintern vill vara kvar ett tag till. Får se hur länge till vi kommer ha snön kvar. Det har varit kvar i ett par veckor och det har kommit mer till och från också. Så snön hinner aldrig töa bort helt innan det kommer nytt.
 
Idag blir det en sväng till Patrik. Ska ta en promenad dit. Då får jag se hur tavlorna blev, han har fått upp i veckan. Han har ju inte fått upp några tavlor förren nu efter renoveringen av hans lägenhet förra året. Sen så köpte han en ny tavla på Ikea när vi var i Västerås senast.
 
Så helgen har varit rätt lugn hithills och kommer att bli även idag. Perfekt då vi båda har varit sjuka.

Morgonstund

Jag vaknade tidigt idag, redan vid 6-tiden. Kunde inte somna om. Så jag gick upp och satte på kaffe. Dagens första kaffe är godast tycker jag. Och nu sitter jag vid datorn med lite kaffe. Sen så mår jag bättre idag än vad jag gjorde igår. Så det går åt rätt håll i alla fall.
 
Sen så ska jag ringa till Patrik och kolla hur han mår. Om han inte hinner ringa före mig. Oftast så händer det. Kanske vi orkar träffas idag. Vi har ju inte träffats så mycket denna vecka. Då han har varit sjuk och jag blev sjuk till slut jag också. Igår lämnade han bara grejerna han köpte till mig innan han åkte hem till sig.

Sjukling

Jaha.. då blev jag också sjuk till slut. Har varit småkrasslig under veckan men idag slog det till. Patrik har varit sjuk i stort sett hela veckan och jobbade bara i måndags. Men idag kände han lite bättre så han skulle handla lite till sig så han handlade lite till mig också på Lidl.
 
Han skulle bara handla två av grejerna till mig alltså halstabletter och yoghurten. Men han köpte mineralvatten och chokladglass också. Tack älskling för att du handlade till mig fast du inte behövde det.
 
Hoppas att jag känner mig bättre snart. Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på tv eller på någon film.
Visa fler inlägg