Svart till grått

Igår så hjälpte Patrik att byta gardiner i mitt vardagsrum eller allrum (jag bor ju i en etta). Det blev gråa gardiner. Jag hade svarta gardiner här innan. Det är mörkläggningsgardiner här. Då det inte finns några persinner här i vardagsrummet.
 
Så nu kanske det blir lite mer julkänsla med gråa gardiner sen när det är dags att börja julpynta än dom svarta. Vi får se hur det blir med den känslan. Hehe.

En mysig helg

Då går denna helg mot sitt slut. Och det har varit en riktig mysig helg med min andra hälft Patrik.. Igår var vi till Västerås. Vi var in på Rusta bland annat. Där inne på Rusta köpte jag bland annat julsaker som är:
 
♥ Stjärna på fot
♥ Julgransljus
♥ Julgardin (kappa)
 
Så nu kliar det ännu mer att börja julpynta här hemma när man har köpt lite nytt. Men det får vänta ett par dagar till. Får se hur länge jag kan vänta med att börja med det. Haha.
 
När vi kom hem från Västerås så myste vi med pizza och vin. Patrik sov över här i natt. Idag har vi varit till Dollarstore och tittat lite. Sen så har vi varit en sväng till svärföräldrarna.
 
Nu blir det en lugn kväll här.. Ha en trevlig kväll på er! ♥

Biffstroganoff

Igår gjorde jag biffstroganoff och hade ris och sallad till det. Det var första gången jag gjorde det själv men jag har ätit det förrut. Jag gjorde stroganoffen på lövbiff men man kan göra det annat kött också. Jag gjorde den efter denna recept. Skriver efter vad jag kommer ihåg från receptet.
 
Ingredienser:
500 g lövbiff
1-2 gul lök
1-2 msk tomatpuré
1-2 dl Creme fraiche
Vatten
Salt
Svart peppar (malen)
 
Gör så här:
Strimla lövbiffen. Skala och hacka löken. Stek lövbiffen och löken. Ha i tomatpuren, creme fraichen och vatten. Rör om. Krydda med salt och peppar. Rör om. Låt det få sjuda lite medans man kokar ris om man vill ha det till.
Visa fler inlägg