Röda rosor

Efter jobbet idag så var jag och Patrik till Lidl och storhandlade. Så nu har man fullt i frys och kyl igen. Först hade vi tänkt att även handla på Netto efter Lidl. Men vi behövde inte komplettar något där. Vi handlade allt på Lidl.
 
När vi kom hem och alla varor i kyl och frys.. så började vi med maten. Men en av ingredienserna som jag hade hemma till det var dåliga så Patrik var till Lidl igen och köpte nytt medans jag förberedde dom andra ingredienserna. Och kom hem med lite rosor också. Så romantiskt.
 
Ha en trevlig kväll alla! ♥

Adventspynt

Nu under denna helg har man hunnit med en hel del. Julklappsshopping, besökt mina föräldrar och så en tripp till Surahammar. Men jag har även hunnit med adventspynta här hemma också. Det är ju en vecka kvar till första advent. Nu är det bara tomtar och granen kvar. Men det får vi se när det blir med dom sakerna.
 
Ni som har plastgran.. När tar ni fram den och pyntar den? Är det dagarna innan jul eller ännu tidigare?

Svart till grått

Igår så hjälpte Patrik att byta gardiner i mitt vardagsrum eller allrum (jag bor ju i en etta). Det blev gråa gardiner. Jag hade svarta gardiner här innan. Det är mörkläggningsgardiner här. Då det inte finns några persinner här i vardagsrummet.
 
Så nu kanske det blir lite mer julkänsla med gråa gardiner sen när det är dags att börja julpynta än dom svarta. Vi får se hur det blir med den känslan. Hehe.
Visa fler inlägg