Barnvakt en stund

Imorse så vaknade man till att det snöade ute. Våren kom av sig en stund. Men snön som kom i Köping imorse är borta nu.

Idag var jag, mamma och pappa iväg hem till Alva, Johanna och Reine. Vi var barnvakt åt Alva en stund medan Johanna och Reine rensade i deras källare inför deras flytt i maj.

Alltid lika roligt att få träffa Alva. Mosters stora sessa. ♥ Så gullig så.

Sen bjöd dom på hemmagjord pizza till lunch när vi var där.

I Sollentuna snöade det i stort sett hela tiden när vi var där idag. Men slutade snöa innan vi åkte hem.

Förresten.. igår kväll så beställde pappa en kryssning till oss i påsk. Så mellan långfredagen och påskdagen (6-8 april) så är vi på en Helsingforskryssning. Vad kul det ska bli. :)

Hoppas att ni har haft en bra lördag hithills, det har jag haft.Snart är det helg!

Det är fredag idag och helgen står för dörren.

Solen skiner till och från här idag. Det är moln på vissa ställen. Vi får se om det är bara på förbi här eller om det kommer något nederbörd under dagen.

Det sägs att det ska komma snö i helgen. Vi får se om det stämmer eller inte. Om det kommer så kommer det inte ligga kvar på backen så länge tror jag.

Idag har jag och pappa städat här hemma. Och nu vet jag inte vad jag ska hitta på att göra. Det visar sig i alla fall. Eller hur?!

Ha en trevlig helg!

Vann ett USB-minne

Idag på kursen på Eductus så delades vi in oss i 3 olika grupper/lag med 4 personer i varje och vi gjorde en gruppövning. Den gruppövningen har jag gjort förra gången jag gick på Eductus. Fast jag kom inte ihåg i vilken ordning det var i den övningen.

Det var även en liten tävling med. Den grupp som hade flest rätt vann ett pris. Min grupp hade flest rätt så vi i gruppen vann varsin USB-minne på 4 GB. Jag har ju ett USB-minne sedan tidigare, även den på 4 GB. Men det är ju bra att ha en extra.

Efter detta blev även fika. Lotta, en av coacherna bjöd oss på fika. Både bulle och kladdkaka.


Min vinst USB-minnet. ;))
Visa fler inlägg