Påskfirande

Jaha.. då har jag och Patrik varit hos svärföräldrar för lite påskfirande där. Patriks bror med sambo kom dit också. Blev lite buffé som man kan säga. Men inte med typiskt tradionellt påskmat.
 
Men det fanns både kalla och varma saker. Det fanns lax, ägghalvor, sill, hemmagjord potatissallad, vanlig grönsallad, potatisgratäng, kyckling med sås, köttfärslimpa, osv.. Men det blev lite grann som hör till påsken ändå. Till efterrätt blev det citronpaj med grädde och jordgubbar.
 
Så det blev en lyckad påskfirande.

Glad Påsk!

Jag kikar in här och önskar er mina läsare en glad påsk så här på påskafton. Här vaknade jag tidigt idag, jag trodde att jag skulle få lite sovmorgon så här efter kryssningen. Men tyvärr så blev det inte så. Jag vaknade tidigt som vanligt.
 
Denna påskafton ska tillbringas hos svärföräldrarna och fira lite påsk där. Men först ta det lugnt och dricka lite kaffe innan man ska göra sig i ordning.
 
Ha en mysig påsk och glad påsk! ♥

Tjejkryssning

Borta bra men hemma bäst. Nu är man hemma från en trevlig kryssning med bra musik och trevligt sällskap. Jag och min arbetskompis Veronica åkte på kryssning igår på skärtorsdagen och kom hem idag.
 
Det har varit hur trevligt som helst. Magnus Carlsson och Jessica Andersson uppträdde. Det gjorde dom tillsammans med en storband. Dom sjöng schlagerlåtar. Dom sjöng både sina egna mellolåtar och så några andra mellolåtar.
 
Sen pricket över i:et så var det soligt och fint. Men det gungade ytters lite imorse när vi åt frukost när det var ute på öppet hav. Men annars så har det inte gungat.
 
Tack Veronica för en trevlig kryssning.
Visa fler inlägg