En dag i Stockholm

Idag har det varit en toppen dag i Stockholm med Alva, Johanna, Reine och Rasmus. Jag fick ju sällskap av Rasmus på tåget men bara mellan Västerås och Stockholm.

Har fikat två gånger under dagen först när vi kom dit till Stockholm och sen innan vi åkte hem. Men ett besök på Historiska museet och stan blev det också.

Johanna och dom betalade inträdet till museet och lunchen eftersom jag fick det i present när jag fyllde år. Vi åt lunch på resturangen på museet.

Tack Alva, Johanna, Reine och Rasmus för en trevlig dag!

Fredagsmys

Tänk att det är redan fredag idag. Det går så himlans fort dagarna. Kan man stoppa tiden så att man hänger med? Eller den frågan kan jag ju svara på själv, men det skulle behövas emellanåt att stoppa tiden lite grann.

I förmiddags när jag skulle till Hemköp så träffade jag på Tina. Hon bjöd mig hem till henne på fika nu på eftermiddagen hemma hos henne. Maria (som gick i vår klass på komvux - jag känner några styckna som heter Maria) skulle komma på fika hos Tina så då bjöd hon mig också. Så det var trevligt att träffa både Tina och Maria. Tina har nyligen flyttat så man fick se den nya lägenheten. Fin och ljus lägenhet var det.

Imorgon tar jag tåget till Stockholm för att träffa Alva, Johanna, Reine och Rasmus. Men jag får sällskap av Rasmus från Västerås där han kliver på tåget. Vi ska gå på stan och så blir det att gå på museum också. Trevligt ska det bli.

Ha en fortsatt trevlig fredag och en trevlig helg allihopa!

Vardagslyx

Nu på eftermiddagen har jag varit och fikat på stan med Veronica. Det var ett tag sen hon och jag träffades. Riktigt trevligt var det och jag hoppas att vi träffas snart igen.

Denna fika har vi pratat om att göra ett tag, men det har inte blivit av förrens idag. Så det blev lite vardagslyx så här på torsdagen, det är aldrig fel det. ;)

Ha en fortsatt trevlig torsdag allihopa!


Mitt trevliga fikasällskap Veronica.

Visa fler inlägg