Nyårsmys ♥

Årets sista dag idag, det är bara några timmar kvar av året 2015. Det här året har gått fort tycker jag. Jag hänger inte med.
 
Det har varit ett bra år trots allt.. trots att det har varit lite tråkigheter för några av mina nära och kära. Men det har hänt några stora saker för min del i år:
 
♥ Har fått praktikplats.
♥ Hittat kärleken.
♥ Flyttat hemifrån.. Bor ensam i en etta.
 
Jag ska fira nyår med min kärlek idag, det ska bli mysigt. Det blir en lugn nyår för oss. Äta god mat, osv..
 
Så jag passar på att önska er alla ett Gott Nytt År! ♥
 

En tjejdag

Nu var det ett bra tag sedan, men idag har jag och Camilla haft en tjejdag. Vi var till Västerås och gick lite på rean ute på Erikslund. Men jisses vad mycket folk det var där.
 
Jag träffade på några jag känner där också. Det gjorde Camilla också. Vi fikade till och med Camillas kompis med familj också. Trevligt att träffa henne också.
 
Tack Camilla för en trevlig dag... Det får vi göra om snart tycker jag! :)
 
Jag och Camilla på tåget hem från Västerås.

På tu man hand

Igår firade jag och min andra hälft lite jul tillsammans på tu man hand. Åt god mat och hade lite julklappsutdelning. Och så tittade vi lite på film också. Så det var inte så märkvärdigt julfirande så det blev en lugn sådan.
 
Vi hamnade hos svärmor också igår. Jag och min andra hälft. Svärmor hade något till mig, så jag fick en julklapp av henne också. Tack svärmor. Jag känner mig hedrad och det värmer verkligen med tanke på vad du sa.
 
Fick denna av svärmor - den är för salt och peppar.
Visa fler inlägg