Änglaörhängen

Jag blev inspirerad av Tina att göra änglasmycken, så jag har gjort en hel del änglaörhängen.

Och dessutom så har jag lagt in bilder på dessa änglaörhängen på facebook ikväll. Jag har redan fått en del beställningar. Det gick fort innan jag fick min första beställning. Men kul att folk tycker om dom och vill köpa.

Det är kul att tjäna lite pengar på det också. Det är ju inte så billigt med matrial till smycketillverkning, det beror lite på vart man köper matrial nånstans.

 

Alla änglaörhängen som jag har gjort hithills samlad på en bild.

Ovanligt pigg

Trots två partykvällar i rad den här helgen så har jag känt mig ovanligt pigg. Jag brukar vara tröttare. Fast å andra sidan börjar jag bli tröttare. Men skönt att jag inte har varit så trött på dagarna i alla fall. Men vilken partyhelg det har varit. Så himlans kul det har varit och lärt känna lite nytt folk också. Tack alla som har varit inblandat i den.

Gårdagens kväll med fest hos Tina och sedan utgång var kul. Tina bjöd på mat och det var riktigt gott även om det är något enkelt. Det var tjockkorv, potatissallad och vanlig sallad. Utgången hamnade vi först på Bishop men vi var bara dit och vände så vi gick till Hantis istället. Vad mycket folk det var på Bishop. Man hade svårt att komma fram ju.

Ha det bäst alla!En partyhelg ^^

Oj.. redan lördag?! Dagarna flyger förbi tycker jag.

Den här helgen är en riktig partyhelg. Och dessutom är det ju Köpingsfesten den här helgen som jag nämnde i förra inlägget. Igår hamnade jag spontant på en fest hemma hos Camilla. En riktig rolig fest och lärt att känna nytt folk. =) Kvällen slutade med att vi hamnade på tivolit.

Alva, Johanna och Reine kom hit en sväng idag. När dom hade kommit hit så gick vi ner på stan för att gå på marknaden och sen för lite lunch. Vi fikade hemma hos oss innan dom åkte vidare.

Ikväll ska jag på fest hos Tina som jag också nämnde i tidigare inlägg. Öltältet blir det också ikväll. Roligt ska det bli och Camilla är också bjuden på Tinas fest.

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Några av tjejgänget på tivolit igår kväll/i natt.

Johanna och Alva.

Visa fler inlägg