Typiskt valborgsväder

Denna valborg går i lugnets tecken. Först var man på praktiken och vi alla slutade tidigare idag. Nu ikväll har man varit på "majbrasan" här i Arboga. Eller vedkorg har vi här till majbrasa. Och valborgsfirandet.
 
Regnade lite innan jag gick iväg men det bara regnade mer och mer under tiden man var vid brasan. Men stannade kvar och tittade på fyrverkerierna. Det är fint med fyrverkerier. Men det är typiskt valborgsväder att det regnar/snöar och är kallt vid valborg.
 
Träffade på min moster och hennes man som också var vid valborgsfirandet. Kul att få träffa dom lite också.
 

Våren är vacker

Bakom huset där man bor så är det ju en skog och där är det massor med vitsippor. Det är så fint att titta ut mot skogen och se detta. Våren är vacker överhuvudtaget när det grönskas och blommar ute.
 
Men det verkar bli en hel del liljekonvaljer där också. Det sticker upp en massa liljekonvaljsblad. Det ska bli spännande att få se hur mycket det blir. 
 

70-årsfirande!

Idag har vi varit i Karlskoga på 70-årskalas. Vi firade min fasters man i förskott, då han fyller år under veckan som kommer. Vi blev bjudna på god mat och god fika. Jordgubbstårta och annat gott blev det till fikat.
 
Tyvärr så glömde jag bort att ta kort när vi var där. Jag tänkte inte på det. Hehe. Så kan det vara ibland. Nu blir det lugnt här under kvällen och komma i säng i skaplig tid. Upp tidigt imorgon igen då det är ny praktikvecka, men en kort sådan. Är ju ledig på fredag pga röddag då det är 1:a maj.
 
Visa fler inlägg