Dagens fråga

Idag är jag och min kompis Therese med i en av våra lokala tidningar. Bärslagsbladet/Arboga Tidning. På sista sidan där dom har Dagens fråga. Frågan denna gång var: Följer du några bloggar?
 
Facebooksvännens blogg som jag menar i mitt svar är denna: http://dennisalexis84.blogspot.se/
 
Jag själv har ju bloggat sedan 2008. För er som inte vet så har jag haft en annan blogg innan denna och den hade jag i 2 år innan jag skaffade min nuvarande blogg. Min nuvarande har jag haft sedan 2010.
 
Jag och Therese träffades igår på stan och då kom det en från tidningen och frågade oss detta.
 
 
 
 
 
 

Vårtecken

Tidigare i veckan, närmare bestämt i tisdags (25/2) så såg jag krokusar i en blomrabatt eller vad man nu ska kalla det ute på gården här. Alltid lika roligt varje år när man börjar se vårtecken här och där.
 
Har ni sett några vårtecken än då? Och vad i så fall?
 
 

Årets mello

Nu när alla 4 deltävlingar har varit i årets mello och bara andra chansen och finalen kvar så har man hört alla 32 låtarna. Ni som följer mellot, vad tycker ni om årets mello då? Finns det något bra? Eller vad tycker ni?
 
Jag är lite förvånad att vissa veteraner inte har gått så bra, att dom inte ens kom varken till andra chansen eller finalen. Men samtidigt så är det ju bra att det bara kommer in lite nytt. Även när andra veteraner har både gått till andra chansen och finalen.
 
Det finns en hel del bra låtar i årets mello, men ingen som jag hejar extra på som ska vinna. Inte som förra året med Robin Stjernberg. Men dock har det blivit lite skräll enligt mig. Som till exempel Ace Wilder som gick direkt till finalen från den deltävlingen som hon var med i, även om hennes låt är bra.
 
Det ska bli spännande att få se vilka som knipper dom två sista finalplatserna i andra chansen på lördag och vem/vilka som vinner i finalen och ska tävla för Sverige i ESC i Danmark i maj.
 
 
Visa fler inlägg