Spontan tjejkväll

Det blev en spontan tjejkväll under söndagskvällen med Camilla. Vi båda har semester just nu från vara praktik/jobb, så då gjorde ju inget att det blev sent och vi slapp tänka på att vi skulle gå upp tidigt dagen efter.
 
Vi var hos Camillas kille och vi hade takhäng. Åå.. vilken underbar utsikt det var därifrån. Man såg hela Arboga och ännu längre bort. Så himlans fint. Och man såg också solnedgången. Så underbart.
 
Det var en rolig kväll och vi träffas ju inte så ofta längre efter min flytt hit till Arboga så det var kul att träffas när vi väl gör det.
 

Glass & Berså

Under lördagen när min barndomskompis var här i Arboga så var vi även ut till Glass & Berså - som ligger utanför Arboga. Ägarna som har stället har det på sin gård på landet. 
 
Glassen som dom har är deras egna glass efter eget recept om jag minns det rätt. Det finns en hel del att välja mellan och det är mycket glass och tillbehör man får. Men det är dyrt. 85 kr kostar alla sorter men barnportionerna kostar 55 kr. 
 
Glass & Berså har bara öppet på sommaren och i år det är andra året det är öppet. 
 
Farmors polkadans tog jag. 

Arboga Meet

Under lördagen denna helg så var det Arboga Meet här i Arboga. Cruising med andra ord. Det var bilutställning på dagen och klockan 16.00 började själva cruisingen.
 
Min barndomskompis kom hit till Arboga. Vi lunchade ihop på en resturang och så gick vi lite på utställningen innan själva cruisingen började. Dagen slutade med att jag var till min pojkvän på kvällen.
 
Här kommer det ett urval av bilderna jag tog under Arboga Meet.
 
Visa fler inlägg