Fredagsmys igår

Det blev en spontan fredagsmyskväll hemma hos Camilla igår. På vägen dit så gick jag in på Hemköp och köpte dricka, chips och choklad.

Mycket trevlig kväll blev det med många skratt, spelade kort (poker vart det) och sen blev det att titta på film. Vi tittade på Dirty Dancing.

Även när vi är nyktra så kommer det roliga kommentarer. Herrejösses alltså. Allt kan alltså hända när vi träffas. Både som nyktra och onyktra. Ni ska bara veta. Haha.

Idag är det ju Valborg. Ska ni på någon majbrasa idag då? Här vet jag inte om man ska gå, men vi får se. Jag skulle vilja göra det, förra året gick jag inte på någon majbrasa eftersom jag var på fest då, så det var 2 år sen senast jag var på någon majbrasa.

Update: Jag är bjuden på mat hos Camilla ikväll. Tredje dagen i rad vi träffas hon och jag. I torsdags var det ju skogspromenad, igår fredagsmys och idag bjuder hon på mat.

Vi drack dricka (Fanta exotisk) ur champagneglas... hihi

Skogspromenad

Idag har jag och Camilla gått på en skogspromenad i Johanniesdalskogen på eftermiddagen. I den skogen har jag inte varit i på år och dar. Så länge sen. Massor med vitsippor såg vi där.

Vi gick 3 km-spåret + det vi gick fram och tillbaka till Johanniesdalskogen. Så det blev en del faktiskt. Och backen vi gick upp för. Beror lite på åt vilket håll man tar när man börjar gå där.. haha.

Dags för update

Det kanske är dags för uppdatering här eller?? hihi..

Min vecka började inte så bra. Jag spydde i måndags morse. Men det behövde jag nog för jag hade mått illa i några dagar. Jag mådde faktiskt bättre efter det i alla fall.

Annars så har det inte hänt så mycket sen sist jag skrev. I alla fall inget som är värt att skriva om. Egentligen kanske det som hände i måndags morse inte heller värt att skriva om. Men men..

Det känns som att det är tisdag idag men det är ju bara onsdag. Men det känns väl så för att det var röddag i måndags.

Ha det bäst!

Visa fler inlägg