Hur går det..?

Nu var det ett tag sedan jag skrev om hur det går med viktnedgången och allt annat runt omkring det. Det var ju i våras jag skrev sist om det. Eller när det nu var.
 
Det gick bra ända fram till semestern och då gick man upp något kilo. Men det gick även så för Patrik. Men vi har ändå varit duktiga och lagat mycket mat hemma och ätit mindre utemat. Men dock så kokar vi inte potatis, ris eller pasta till maten. Det äter vi mest när vi blir bjudna på mat eller när vi äter på någon resturang när vi väl gör det.
 
Men vi kämpar på. Och försöker hitta något som passar oss och även en balans. Sen så har det varit sisådär med motionen också den senaste tiden. Förrutom på jobbet. Men vi ska ta mer promenader igen. Det var lite av den anledningen vi var till Vallby friluftsmuseum igår när vädret tillät det när vi var till Västerås.
#1 - - Heléna:

Samma här med vikt och träning, men nu kör jag en runda igen - förr eller senare hamnar vi väl i mål :D Jättefina bilder på dig vännen <3

Kramar fina du <3

Svar: Ja, det gör vi ju förr eller senare. Tycker att det är bra att man går sakta ner i vikt. Tack så mycket fina vännen. <3
Kramar fina du <3
adnilas.blogg.se