Fiskgratäng med kaviar
Ingredienser:
70 g färsk bladspenat
1 dl strimlad purjolök
700 g rödspätta
salt och svartpeppar
2 dl grädde
1 dl mjölk
80 g smörgås kaviar
½ dl finhackad gräslök
1 dl riven ost
Gör så här:
1. Sätt på ugnen på 175 grader. Lägg spenaten i en smord form. Strö salt och peppar över fisken, rulla ihop fisken och lägg ovanpå spenaten.
2. Häll grädde, mjölk och kaviar i en kastrull och låt det koka upp. Tillsätt gräslöken och koka på svag värme tills såsen tjocknar. Häll såsen över fisken och toppa med riven ost.
Gratinera i ugnen i ca 25 minuter eller tills den har fått färg.
Mums, nu blev jag sugen på att äta fiskgratäng någon kommande dag.. ..Gillar fisk men av någon anledning har det ej blivit gratäng på bra länge, men dags nu ;)