Fiskgratäng med kaviar

Ingredienser:
70 g färsk bladspenat
1 dl strimlad purjolök
700 g rödspätta
salt och svartpeppar
2 dl grädde
1 dl mjölk
80 g smörgås kaviar
½ dl finhackad gräslök
1 dl riven ost
 
Gör så här:
1. Sätt på ugnen på 175 grader. Lägg spenaten i en smord form. Strö salt och peppar över fisken, rulla ihop fisken och lägg ovanpå spenaten.
2. Häll grädde, mjölk och kaviar i en kastrull och låt det koka upp. Tillsätt gräslöken och koka på svag värme tills såsen tjocknar. Häll såsen över fisken och toppa med riven ost.
Gratinera i ugnen i ca 25 minuter eller tills den har fått färg.
#1 - - Billy:

Mums, nu blev jag sugen på att äta fiskgratäng någon kommande dag.. ..Gillar fisk men av någon anledning har det ej blivit gratäng på bra länge, men dags nu ;)